Copywriter - Køb unikke tekster, der virker af de bedste copywriters | Alfabeto
Alfabeto hjælper dig med at finde den rette copywriter
  • Nemt overblik over alle skribenter
  • Manuel screening af skribenter
  • Sortering med rating
  • Skribenter med relevant uddannelse
  • Automatisk håndtering af administrativt arbejde
  • Nem og simpel betaling én gang ugentligt
Mere om at finde den rette copywriter

Hvad er en copywriter?

En copywriter er en person, der skriver tekster for virksomheder. I denne proces indgår alt fra research til interviews og videre over i korrektur. Med andre ord, så dækker en copywriter hele pladen hvad angår tekstarbejde. Derfor er en dygtig copywriter også eftertragtet, da denne vil kunne øge værdien af tekstarbejdet og kommunikere på rette vis til virksomhedens målgruppe.
Læs mere

Hvad koster en copywriter?

Man oplever ofte en stor prisvariation hos forskellige copywriters. Dette gør det svært at bedømme hvad den rigtige pris er for sin opgave, hvilket typisk resulterer i at man ender med selv at skrive teksterne. Indtil videre har det været svært at blive klog på pris, når man ville outsource tekstarbejde, men at skabe gennemsigtighed på dette område er netop én af Alfabetos mål.
Læs mere

Bureau eller freelancer

I tekstbranchen, som er en meget moden branche, har bureauer altid eksisteret. Årstallet er dog 2018 nu og freelance-verden har for alvor fået sit indtag i diverse brancher, hvilket selvfølgelig presser bureauer, som hverken kan konkurrere på pris eller fleksibilitet. Vi har mange dygtige freelancers i Danmark, men alt for få tør at tage springet grundet usikkerheden forbundet hertil. Hos Alfabeto hylder vi selvfølgelig freelanceren.
Læs mere

Hvorfor outsource tekstarbejde?

I en online-verden, hvor alle vil høres, er det ekstra vigtigt, at have content, som folk lægger mærke til. En tekstforfatter kan hjælpe dig med at skabe en online-identitet med godt indhold, imens du kan varetage øvrige opgaver såsom kundekontakt.
Læs mere

Kom i gang med Alfabeto
Det er supernemt at få gode tekster. Se bare her:

Det er nemt og intuitivt at oprette en opgave med vores step-by-step oprettelsesflow.

Få et overblik over alle tekstforfattere tilknyttet Alfabeto, besøg deres profiler, invitér dem til opgaver eller send dem en besked.

Har du brug for flere tekster over en periode? Så benyt dig af muligheden for timebetaling, hvor du løbende kan give tekstforfatteren opgaver og følge med i tidsforbruget.

Har du brug for at stille et spørgsmål til tekstforfatteren? Så skriv en besked vis Besked-systemet. Et godt samarbejde starter med god forventningsafstemning.

Oprettelse af opgave
Find tekstforfattere
Opgaver med timepris
Kommunikér med skribenterne
Er du klar til at komme i gang?
Skab glimrende resultater
med glimrende indhold.
Opret bruger