SEO-tekster - tekster der taler til Google | Alfabeto
Sådan hjælper Alfabeto med tekstarbejde
  • Nemt overblik over alle skribenter
  • Manuel screening af skribenter
  • Sortering med rating
  • Skribenter med relevant uddannelse
  • Automatisk håndtering af administrativt arbejde
  • Nem og simpel betaling én gang ugentligt
Mere om SEO-tekster

Hvad er en SEO-tekst?

En SEO-tekst er en tekst målrettet Google, hvor formålet er at den skal hjælpe med at rangere højt på bestemte keywords. SEO-tekster er essentielle for enhver virksomhed, da organisk trafik er noget af det bedste, man kan få grundet der ingen direkte omkostninger er forbundet.
Læs mere

Sådan skriver du SEO-tekster

Det er som sådan ikke svært at skrive en SEO-tekst, da fremgangsmåden her er den samme som ved almindelige tekster. Udfordringen ligger i det forudgående arbejde med at finde frem til hvilke keywords artiklen skal fremhæve. I og med at Google konstant ændrer i algoritmen, skal man holde et vågent øje med, hvad seneste trends er ift. keywords i tekster - man kan nemt blive straffet.
Læs mere

Brug Alfabeto til tekstarbejde

Da det tager lang tid at skrive SEO-tekster, kan det være en god idé at outsource dette arbejde til 3. part, således man får tid til øvrige - og mere værdiskabende - opgaver. Fordelen ved at benytte en tekstforfatter til SEO-tekster, er at vedkommende har styr, hvad man skal og ikke skal gøre ift. Google. På den måde sikrer du dig det bedst mulige resultat, og i mange tilfælde vil du opleve hurtigere resultater.
Læs mere

Hvad koster en tekst?

Når det kommer til SEO-tekster, der som udgangspunkt er in for the long run grundet SEO er et løbende arbejdsområde, handler det om at tænke sig om en ekstra gang, inden man vælger den første og beste tekstforfatter, der byder sig. Det er nemlig superærgerligt at spare 200 kr., hvis de 200 kr. gjorde, at du havde fået en tekst, der gav markant mere værdi i SERP. De bedste SEO-resultater opnåes, når du tænker SEO som en investering.
Læs mere

Kom i gang med Alfabeto
Det er supernemt at få gode tekster. Se bare her:

Det er nemt og intuitivt at oprette en opgave med vores step-by-step oprettelsesflow.

Få et overblik over alle tekstforfattere tilknyttet Alfabeto, besøg deres profiler, invitér dem til opgaver eller send dem en besked.

Har du brug for flere tekster over en periode? Så benyt dig af muligheden for timebetaling, hvor du løbende kan give tekstforfatteren opgaver og følge med i tidsforbruget.

Har du brug for at stille et spørgsmål til tekstforfatteren? Så skriv en besked vis Besked-systemet. Et godt samarbejde starter med god forventningsafstemning.

Oprettelse af opgave
Find tekstforfattere
Opgaver med timepris
Kommunikér med skribenterne
Er du klar til at komme i gang?
Skab glimrende resultater
med glimrende indhold.
Opret bruger