Skribent | find din næste freelance skribent lige her → Alfabeto
Sådan hjælper Alfabeto dig med at finde den rette skribent
  • Nemt overblik over alle skribenter
  • Manuel screening af skribenter
  • Sortering med rating
  • Skribenter med relevant uddannelse
  • Automatisk håndtering af administrativt arbejde
  • Nem og simpel betaling én gang ugentligt
Mere om at finde den rette skribent

Hvad koster en skribent?

Det behøver slet ikke at være så dyrt at hyre en freelance-skribent til at hjælpe med tekstarbejdet. Det kræver bare noget benarbejde, som vi kigger nærmere på i dette indlæg. Som med alt andet, er der nogle basale ting, du skal gå udenom, såfremt budgettet ikke er uendeligt. Overordnet set er der 4 måder hvorpå, du kan få tekstarbejde: skriv det selv, find et bureau, ansæt en copywriter in-house, eller få et samarbejde med en freelance-skribent.
Læs mere

Hvorfor skal du bruge en skribent?

At få hjælp til tekstarbejdet sparer dig først og fremmest for en masse tid, som du kan bruge på at finde kunder til din virksomhed. Ligeledes højner det niveauet og dermed værdien af teksterne markant at have en faglig ekspert indenover. Ydermere vil du også opleve at dine potentielle kunder i langt højere grad vil forstå, hvad det er, du gerne vil sælge. Dette fordi dine tekster er skrevet af en, som forstår at kommunikere til målgrupper og dermed gøre indholdet relevant.
Læs mere

Den billige skribent

Når man har besluttet sig for at outsource tekstarbejde, vil man finde ud af, at der findes 2 forskellige skribenter: en dyr og en billig. At man får, hvad man betaler for, holder ikke helt her, for den dyre er ikke nødvendigvis den bedste. Lad os kigge nærmere på det faktum. Når vi nu alligevel er inde omkring den dyre skribent, så lad os kigge nærmere på den kandidat. Først og fremmest, skal vi finde ud af årsagen til den højre pris.
Læs mere

Skal du bruge en skribent?

Det korte svar er 'ja', for tiden det tager for dig at skrive gode tekster, kan slet ikke måde sig med den tid det tager for en god skribent. Vi er nået et punkt, hvor det er altafgørende at have godt indhold, hvis man vil have gode søgeresultater. For Google handler det om at dens "brugere" får en god oplevelse, når vedkommende besøger en hjemmeside. Den gode oplevelse beror bl. a. på indhold, der gør den besøgende klogere.
Læs mere

Kom i gang med Alfabeto
Det er supernemt at få gode tekster. Se bare her:

Det er nemt og intuitivt at oprette en opgave med vores step-by-step oprettelsesflow.

Få et overblik over alle tekstforfattere tilknyttet Alfabeto, besøg deres profiler, invitér dem til opgaver eller send dem en besked.

Har du brug for flere tekster over en periode? Så benyt dig af muligheden for timebetaling, hvor du løbende kan give tekstforfatteren opgaver og følge med i tidsforbruget.

Har du brug for at stille et spørgsmål til tekstforfatteren? Så skriv en besked vis Besked-systemet. Et godt samarbejde starter med god forventningsafstemning.

Oprettelse af opgave
Find tekstforfattere
Opgaver med timepris
Kommunikér med skribenterne
Er du klar til at komme i gang?
Skab glimrende resultater
med glimrende indhold.
Opret bruger