Få adgang til mere end 1 mio. gratis billeder hos Alfabeto
Sådan hjælper Alfabeto med billeder
  • Gratis adgang til alle billeder
  • Ét klik ét download
  • Billeder og tekst samlet ét sted
  • Alle billeder må bruges kommercielt
  • Lynhurtig søgning
  • Adgang til mere end 1 mio. billeder
Mere om billeder

Hvorfor skal du bruge billeder?

At bruge billeder sammen med din tekst, har mange fordele. Bl. a. så øger det engagement grundet blikfang, det øger læsevenligheden, da det deler teksten op og danner naturlige breaks, og sidst, men ikke mindst, så hjælper det på SEO-resultaterne.

94% flere visninger af blogindlæg

Når man vælger at bruge tid på noget, er det fordi man synes det ser spændende ud. Man vil altid vælge at læse et blogindlæg, der har et fængende billede over et blogindlæg uden et billede. Blogindlægs, der har et billede, får 94% flere visninger end blogindlægs uden - det er til at føle på!

Hvilke billeder skal du vælge?

Der er lavet mange undersøgelser omkring type af billeder. Hvilke danner blikfang? Hvad reagerer vi positivt på? Man er kommet frem til, at billeder, der viser andre mennesker, er de bedste. En undersøgelse viser faktisk, at læsere af et blogindlæg brugte 10% mere tid på at kigge på billederne end på at læse teksten. Omvendt fandt man ud af, at dekorative billeder blev ignoreret og ingen effekt havde på engagement.

Stockphotos eller egne billeder?

Stockphotos er geniale, fordi du sparer tid på selv at tage billedet og redigere. Samtidig skal man ofte bruge mere end 1, hvorfor det vil være en nærmest uoverskuelig opgave at skrive et blogindlæg, hvis man selv stod for anskaffelse af billedemateriale. Der findes et hav af stockphoto-sites rundt omkring, hvilket kan være en udfordring at finde rundt i. Derfor har vi samlet dem i ét miljø, så når du venter på at teksten bliver skrevet, kan finde et passende billede.

Hvad er Alfabeto

Alfabeto er Danmarks førende platform for tekstarbejde. Her har du adgang til mere end 100 skarpe tekstforfattere, der hjælper dig med at kommunikere til din målgruppe og skabe salg. Billeder og tekster har en god effekt på hinanden, hvorfor vi har samlet de to ting i ét miljø.

Kom i gang med Alfabeto
Det er supernemt at få gode tekster. Se bare her:

Det er nemt og intuitivt at oprette en opgave med vores step-by-step oprettelsesflow.

Få et overblik over alle tekstforfattere tilknyttet Alfabeto, besøg deres profiler, invitér dem til opgaver eller send dem en besked.

Har du brug for flere tekster over en periode? Så benyt dig af muligheden for timebetaling, hvor du løbende kan give tekstforfatteren opgaver og følge med i tidsforbruget.

Har du brug for at stille et spørgsmål til tekstforfatteren? Så skriv en besked vis Besked-systemet. Et godt samarbejde starter med god forventningsafstemning.

Oprettelse af opgave
Find tekstforfattere
Opgaver med timepris
Kommunikér med skribenterne
Er du klar til at komme i gang?
Skab glimrende resultater
med glimrende billeder
Opret bruger