Alfabeto 2.0: lavere fee pr. opgave

I vores bestræbelser på at bygge det perfekte miljø for outsourcing af tekstarbejde, har vi selvfølgelig også været en tur omkring ‘Fees’. Det er ingen hemmelighed, at Alfabeto også er en forretning, men langt hen ad vejen sætter vi forretningen i 2. række for at nå vores mål om den bedste outsourcing-løsning til tekstarbejde.

Et lavere fee i Alfabeto V2.0

I version 1.0 af Alfabeto satte vi os på et fee pålydende 25% af opgavens pris. Det med argumentationen om, at Alfabeto som minimum skulle have dækket udgifter til vedligeholdelse og markedsføring.

Med V2.0 vender vi dog denne tankegang på hovedet. Vi vil nu sætte målet om volumen højest, samtidig med at vi gør det mere attraktivt for tekstforfattere at byde ind på opgaver. Alfabeto’s fee bliver derfor sat ned til blot 10% pr. opgave. Det er ikke blog lig med flere penge til tekstforfatteren, det er også lig med billigere priser for kunden.

Jeg er medejer af Alfabeto. Arbejder primært med produktudvikling, Kundehåndtering og PR. Og så elsker jeg at skrive om en hulens masse.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer