Alfabeto 2.1: Beskeder, live-notifikationer, automatiserede mails

Det er ved at være én uge siden, vi lancerede Alfabeto 2.0 efter 4 måneders konstant udvikling. Det betyder dog ikke, at vi er gået i vinterhi, tværtimod får den lige et nøk mere opad. For vi er klar med nye opdateringer og dermed Alfabeto 2.1.

Forbedring af Beskeder

alfabeto

Èn af de ting, vi løbende optimerer, og som vi kun lige er begyndt på, er Besked-funktionen. Der er så mange ting, vi gerne vil gøre her, men vi starter i det små.

Før så beskederne ens ud, nu har vi sat lidt variation på. Ens egne beskeder vil være omringet af en grøn bubble, mens modtagerens beskeder vil være omringet af en grå bubble.

Flere live-notifikationer

alfabeto

 

“Det tager kun 5 minutter at handle i Fakta, men vi vil så gerne have, at du bliver lidt længere”. Hos os tager det kun 1 minut, men ellers siger vi det samme. Derfor har vi udvidet live-notifikationer, så man i princippet blot kan have fanen åben, selv efter man har klaret, hvad man skulle. For nu får man også besked ved nye bud, accept af budnye opgaver og levering af opgave.

Automatiserede mails

alfabeto

 

Endelig er de tilbage; de automatiserede mails, der gør det supernemt at holde sig på tæerne ved ny aktivitet. Vi slår os på at spare virksomheden for tid, og her er vores automatiserede mails med til at gøre det nemt og effektivt at tage action.

Førhen var det kun tekstforfatterne der fik automatiserede mails ved nye opgaver – disse har vi udvidet. Nu sendes der mails ved følgende handlinger:

  • Når en opgave oprettes
  • Når en besked modtages
  • Når et bud accepteres
  • Når et bud modtages (er på trapperne)
  • Oprettelse af ny opgave (kunde)

Vi har selvfølgelig taget højde for, at man ikke skal spammes, hvorfor disse mails kun modtages hvis man er offline.

 

Jeg er medejer af Alfabeto. Arbejder primært med produktudvikling, Kundehåndtering og PR. Og så elsker jeg at skrive om en hulens masse.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer