Alfabeto søger praktikant til foråret 2019

Konkret om stillingen

Vi søger en praktikant med interesse for online markedsføring. Alfabeto er en ung virksomhed, som skal til for alvor at have vind i sejlene. Det seneste års tid har budt på produktudvikling, med et ton af opgaver, hvorfor vi søger en dygtigt studerende til at supplere vores nuværende team.

Som praktikant hos Alfabeto vil du være med til at definere dine arbejdsområder, og hvad der motiverer dig til at blive bedre.

Arbejdsopgaver

Du vil have mulighed for at komme vidt omkring indenfor markedsføringsfeltet, blandt andet:

  • SoMe
  • Email marketing
  • Analytics
  • Content Marketing

Den ideelle kandidat

  • Du skal kunne lide at sætte dig mål og kæmpe for at nå dem
  • Du har indsigt i de basale ting omkring markedsføring
  • Du skal være god til at overveje egen indsats og optimere der, hvor du kan gøre det bedre

Vi vil gå meget op i din personlighed, da det er vigtigt, at du passer ind i teamet. Du vil blive kastet ud i en række opgaver, hvor der vil være rig mulighed for at udvide dine kompetencer, hvorfor det er vigtigt at du har motivation efter at udvikle dig. En opgavebeskrivelse vil ikke altid være defineret til punkt og prikke, så du skal have evnen til at tænke selv, og bare gå i gang, for at finde ud af hvad der er rigtigt undervejes, med assistance fra holdet.

 

Efterpraktikopholdet

Når praktikopholdet endes, vil du have erfaring med værktøjer, som anvendes af mange marketingafdelinger i hele verden, og du vil have grundlæggende forståelse for hvordan en b2b-softwarevirksomhed markedsføres.

Du vil have kompetencer inden for digital markedsføring, med indsigt i udarbejdelse og behandling af en kunderejse. I forlængelse af dette besidde erfaring med online kommunikation samt praktisk erfaring med analyseværktøjer, content marketing og kommunikation.

Vi prioriterer praktikforløb meget højt, da vi ser det som en oplagt mulighed for at øge antallet af ansatte. Der vil derfor være god sandsynlighed for job efterfølgende.

Links

Hjemmeside: https://alfabeto.dk/

Medier: http://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/11/184873/artikel.html & https://www.fyens.dk/nordfyn/Nordfynske-ivaerksaettere-Vil-vaere-lige-saa-store-som-Airbnb/artikel/3219360

Ansøgning

Er du interesseret? Så send en mail til Sebastian@alfabeto.dk eller ring på 28704689, hvis du har spørgsmål omkring perioden.

CV og ansøgning bedes sendes til Sebastian@alfabeto.dk – samtaler afholdes løbende og ansættelse ligeså.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Medejer af Alfabeto - digital nørd med udgangspunkt i marketing og data.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer