Guide til Erhvervskonto

Som nystartet virksomhed, kan det være en umulig opgave at finde ud af hvilken Bank, man skal vælge til sin virksomhed. Grunden er, at det er svært at vurdere hvad den endelige pris faktisk bliver, og mange banker vælger at have nogle forholdsvis høje startgebyr.

Denne uigennemskuelighed, vil vi gerne komme til livs ved at lave denne komplette liste over alle erhvervskonti i de forskellige banker i Danmark.

Hvis du vil besøge den enkelte banks erhvervsside, kan du blot klikke på overskrifterne nedenfor.

 

Danske Bank Erhvervskonto

Danske Bank spiller med musklerne ift. iværksætteri. De vil meget gerne ses som den foretrukne bank, når nye virksomheder skal ud og vælge erhvervskonto. Dette gør de bl. a. med integration til Spiir, udvikling af Mobile Pay, The Hub, m.m.

Ligeledes gør Danske Bank sig meget i den personlige kontakt, og som erhvervskunde hos dem får man tilknyttet en personlig rådgiver. Det kan for mange være en god fordel.

Som illustrationen nedenunder viser, er det dog en temmelig pebret sag at oprette sig:

Danske bank erhvervskonto

Arbejdernes Landsbank Erhvervskonto

Kort sagt, så synes jeg simpelthen Arbejdernes Landsbank er for dyr og besværlig. 3000 kr. alene i etableringsgebyr + et krav om at man SKAL være Privatkunde, gør bare at man som iværksætter/mindre virksomhed ikke har mulighed for at vælge deres erhvervskonto-løsning.

Det må være en indikation om, at det ikke er et område Arbejdernes Landsbank gør sig forfærdeligt meget i, hvilket giver god mening taget deres navn i betragtning – de er til for arbejderklassen.

 

Arbejdernes Landsbank Erhvervskonto

Nordea Erhvervskonto

Jeg synes ikke, at man hører meget til Nordea i erhvervsmæssig sammenhæng, men et besøg på deres erhvervsside, viser faktisk at de er meget målrettet virksomheder.

Ligesom Danske Bank tilbyder de også en personlig rådgiver.

Nordea slår sig meget på den personlige approach, hvor de vil hjælpe den enkelte virksomhed godt fra start, således du kan fokusere på væksten – det er ligeledes muligt at få rådgivning igennem online-møder. Deres præsentationsvideo er helt sikkert et kig værd: https://www.youtube.com/watch?v=qPiG6wL1GHo

Nordea Erhvervskonto

Sydbank Erhvervskonto

Når man læser Sydbank’s erhvervsside igennem, synes jeg ikke at kunne se de helt store fordele. Det ser ikke ud som om, at det er et område, der bliver satset for alvor på, i hver flad ikke i kategorien “iværksætter/mindre virksomhed”.

De vinder dog på prisen, da de i etableringsgebyr er noget billigere end de andre. Du får også rådgiver tilknyttet, som kan hjælpe dig godt på vej med din virksomhed.

Sydbank erhvervskonto

Jeg er medejer af Alfabeto. Arbejder primært med produktudvikling, Kundehåndtering og PR. Og så elsker jeg at skrive om en hulens masse.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer