Let’s Talk Business 02

En lille uge er gået siden første indlæg i serien Let’s Talk Business, hvor vi sætter fokus på erhvervslivet i bredt format. Vi forsøger at nå ud i alle kroge, og forhåbentligt kan du få nye opdagelser med på vejen.

 

Music Youtube til kamp mod Spotify

Spotify har længe siddet på tronen i streaming-branchen, men nu vil Youtube også lege med i form af deres soon-to-come streaming-tjeneste Music Youtube. Du kan skrive dig op her: https://music.youtube.com/coming-soon/ for at få besked så snart tjenesten er tilgængelig i Danmark.

Blokering af Facebook – hvilke konsekvenser?

Facebook er i disse dage på alles læber ifbm. Cambrige Analytca-sagen, som har fået flere mennesker til at overveje deres fremtidige brug af det sociale medie. Papua New Guinea har dog taget debatten om hvorvidt vi er blevet for afhængige af Facebook eller ej et nyk opad ved at true med spærring af det sociale medie for at undersøge konsekvenserne ved brugen af det. Læs hele artiklen her: Papua New Guinea threatens to close Facebook for a month to investigate its harmful impact

500+ kontrakt-dokumenter til fri benyttelse

Den anden dag stødte jeg på et link, hvor man kan downloade 500+ dokumenter (alt fra Cashflow forecast til SEO-checklist og videre over til legal-dokumenter). Jeg har selv kigget et par stykker igennem, og det ser ganske godt ud – om ikke andet, er det gratis, så hvad har man at tabe? Og måske du kan sparre en advokat-udgift ved at finde et legal-dokument du står og mangler. Du finder dokumenterne her:  https://www.engineeringmanagement.info/2016/11/contract-templates.html

Har Microsoft købt GitHub?

Ifølge flere kilder har Microsoft købt GitHub, hvilket på flere områder giver mening, da GitHub-bagmændende eftersigende skulle være lune på Microsoft’s CEO Satya Nadella og endvidere er Microsoft den største forbruger af GitHub blandt de helt store tech-giganter (Google, Apple, mfl.). Såfremt det er sandt, bliver det spændende at se, hvad Microsoft har af planer med platformen. Du kan læse hele artiklen her: Microsoft has reportedly acquired GitHub.

 

Opdatering: Microsoft har netop offentliggjort købet af GitHub for 7.5 millioner dollars (https://techcrunch.com/2018/06/04/microsoft-has-acquired-github-for-7-5b-in-microsoft-stock/).

 

Jeg er medejer af Alfabeto. Arbejder primært med produktudvikling, Kundehåndtering og PR. Og så elsker jeg at skrive om en hulens masse.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer