Blogindlæg - lær at skabe værdi gennem din blog | Alfabeto
Sådan hjælper Alfabeto dig med blogindlæg
  • Nemt overblik over alle skribenter
  • Manuel screening af skribenter
  • Sortering med rating
  • Skribenter med relevant uddannelse
  • Automatisk håndtering af administrativt arbejde
  • Nem og simpel betaling én gang ugentligt
Om at skrive gode blogindlæg

5 tips til blogindlæg

Det kan være svært at finde på nye blogindlægs hele tiden, hvorfor man på et tidspunkt oplever at gå død i idéen om den kontinuerlige publicering. Fejlen, som mange begår, er at skrive og udgive blogindlæg, fordi de føler det er noget de skal, og ikke fordi det er noget de vil. Lad os prøve at dykke ned i hvordan du bliver god til både at skrive og udgive blogindlægs.
Læs mere

Hvorfor er blogindlæg gode?

Der er mange årsager til, at blogindlægs er gode. Først og fremmest skaber de nyheder på din hjemmeside. Folk elsker nyheder og man får en fornemmelse af, at der sker noget inde bag murerne. Der er selvfølgelig også hele Google-aspektet i at udgive content, som Google crawler og belønner dig for med bedre SERP. Den vigtigste årsag er dog, i følge os, at blogindlæg kan gøre dig klogere og få dig selv til at fremstå som ekspert på et givent område.
Læs mere

Hvad kan man skrive om?

I princippet alt, men det er ofte her folk falder i fælden, fordi de vil for meget. Det er langt mere effektivt at skrive om ét emne, hvor man giver sig selv lov til at dykke ned i de mere nørdede lag. På den måde vil du over tid også tiltrække flere læsere, da folk langt hellere vil høre på ham der ved meget om lidt end ham der ved lidt om meget.
Læs mere

Hvor ofte skal man skrive?

I teorien skal man skrive ofte, da du på den måde kontinuerligt holder dine læsere til, samt viser Google at du har god aktivitet på din side. Problemet er bare, at man også skal nå en masse andet og det tager lang tid at skrive gode blogindlæg. Det er også én af hovedårsagerne til, at flere og flere virksomheder er begyndt at outsource tekstarbejdet, da det simpelthen bare kræver for mange timer ugentligt.
Læs mere

Kom i gang med Alfabeto
Det er supernemt at få gode tekster. Se bare her:

Det er nemt og intuitivt at oprette en opgave med vores step-by-step oprettelsesflow.

Få et overblik over alle tekstforfattere tilknyttet Alfabeto, besøg deres profiler, invitér dem til opgaver eller send dem en besked.

Har du brug for flere tekster over en periode? Så benyt dig af muligheden for timebetaling, hvor du løbende kan give tekstforfatteren opgaver og følge med i tidsforbruget.

Har du brug for at stille et spørgsmål til tekstforfatteren? Så skriv en besked vis Besked-systemet. Et godt samarbejde starter med god forventningsafstemning.

Oprettelse af opgave
Find tekstforfattere
Opgaver med timepris
Kommunikér med skribenterne
Er du klar til at komme i gang?
Skab glimrende resultater
med glimrende indhold.
Opret bruger