Sådan virker det (kunde) | Alfabeto
Hvad er Alfabeto?
Forstå hvordan Alfabeto fungerer
Hvorfor?
Vi oplever, at utroligt mange virksomheder bruger for meget tid og for mange penge, på tekster af dårlig kvalitet. Det vil vi lave om på. Det er på tide, at content arbejdet kommer tilbage i virksomhedsejerens hænder.
Hvordan?
Der ligger en hel del effektiv teknologi bag Alfabeto. Den gør det muligt for os at fjerne en masse administrativt arbejde, både for tekstforfattere og virksomheder. Det fører til effektivt arbejde, en masse tidsbesparing og bedre priser.
Hvad?
Alfabeto er en online platform, hvor virksomheder og tekstforfattere mødes. Som virksomhed lægger du din opgave i udbud, hvorefter relevante tekstforfattere vil byde ind. Alfabeto tager sig af alt det praktiske.
Sådan opretter du en opgave
Opret din opgave

Det tager 2 minutter at oprette en opgave. Herefter vil du modtage ca. 5 bud fra relevante tekstforfattere. Idéen med at oprette en opgave selv, er at du får kontrol over, hvad der skal skrives om, og hvem du gerne vil samarbejde med. Der er ingen, der kan forklare opgaven bedre end dig, for det er dit produkt og din virksomhed. Samtidig er det også dig, der ved bedst, hvilken profil der passer bedst til din opgave.

Hvis du har problemer med at finde ud af, hvad der skal skrives om, så læs dette blogindlæg, hvor jeg giver dig det bedste værktøj til at tømme hovedet for content idéer.

Besøg tekstforfatterens profil
Besøg tekstforfatternes profiler

Det er vigtigt at vide, hvem man arbejder sammen med. Faktisk mener vi, at det er noget af det vigtigste, i forhold til at få gode tekster. Derfor har vi gjort det muligt at besøge tekstforfatternes profil, så du nemt kan lære dem at kende og se hvilken baggrund de har. Her kan du se anmeldelser fra tekstforfatterens tidligere projekter og se, hvilken slags opgaver, tekstforfatteren har erfaring med.

Derudover har du også mulighed for at få et komplet overblik over alle Alfabetos tilknyttede tekstforfattere. Når du har fundet en tekstforfatter, der passer til din opgave, kan du invitere vedkommende til din opgave - eller sende en besked..

Sådan kommunikerer du
Kommunikér om opgaven

Når du har fundet den rette tekstforfatter, påbegyndes kommunikationen. Udgangspunktet for et godt resultat er i høj grad bestemt af, hvordan der bliver kommunikeret. Fordelen ved Alfabeto er, at du kan kommunikere direkte med personen, der skriver dine tekster. Her er der ingen mellemled. Den direkte kommunikation, giver tekstforfatteren mulighed for at forventningsafstemme, og du har mulighed for at briefe tekstforfatteren. Det sparer begge parter for både tid og misforståelser, og resultatet er en bedre tekst til en bedre pris.

Sådan betaler du for din opgave
Betaling og tekster samlet ét sted

Det er vigtigt for os at sikre, at både virksomhed og tekstforfatter bliver belønnet. Ved accept af bud på opgave, genereres en faktura fra Stripe, som sendes direkte til din email. Når denne faktura er betalt, kan tekstforfatteren aflevere opgaven til dig.

Når leveringen finder sted, skal du acceptere den færdige opgave. På den måde fortæller du både tekstforfatteren og Alfabeto, at du er tilfreds med det udførte arbejde. Det er først efter accept af levering, at tekstforfatteren får udbetalt sin andel.

Hvad siger vores brugere
om Alfabeto?
  Powerbanken logo
  12
  løste opgaver
  Powerbanken
  Salg af powerbanks og tilbehør
  Hjem.dk
  6
  løste opgaver
  Hjem.dk
  Alt grej til hjemmet
  3
  løste opgaver
  Marketers.dk
  Community omhandlende marketing
  4
  løste opgaver
  Single.dk
  Dating-hjemmeside
Alfabeto er en nemmere og mere effektiv måde at outsource tekstarbejde på
Kom i gang i dag - modtag din tekst i morgen