Gratis blogindlæg | Alfabeto
Hvad er Alfabeto?
Forstå hvordan Alfabeto fungerer
Hvorfor?
Vi oplever, at utroligt mange virksomheder bruger for meget tid og for mange penge, på tekster af dårlig kvalitet. Det vil vi lave om på. Det er på tide, at content arbejdet kommer tilbage i virksomhedsejerens hænder.
Hvordan?
Der ligger en hel del effektiv teknologi bag Alfabeto. Den gør det muligt for os at fjerne en masse administrativt arbejde, både for tekstforfattere og virksomheder. Det fører til effektivt arbejde, en masse tidsbesparing og bedre priser.
Hvad?
Alfabeto er en online platform, hvor virksomheder og tekstforfattere mødes. Som virksomhed lægger du din opgave i udbud, hvorefter relevante tekstforfattere vil byde ind. Alfabeto tager sig af alt det praktiske.
Sådan bruger du din rabatkode
Sådan bruger du rabatkoden

Det første, du skal gøre, er at oprette en opgave. Når opgaven er oprettet, godkender du et bud fra den tekstforfatter, du ønsker at samarbejde med. Når buddet godkendes, skriver du rabatkoden gratisblog ind i rabatkodefeltet.

Når rabatkoden er skrevet ind, klikker du på Brug, herefter fratrækkes beløbet (250 kr.) den oprindelige pris. Klik til sidst på Tilsend faktura. Tekstforfatteren vil nu gå i gang.

Hvorfor et gratis blogindlæg?

Dine potentielle kunder bliver bombarderet fra højre og venstre med content. Det resulterer i stigende anonymitet overfor nye kilder, hvorfor det bliver sværere at ramme de rigtige mennesker med nye budskaber. Nøgleordet er 'kvalitet' og med tekster af høj kvalitet, kan du få mulighed for at ramme dem, du gerne vil ramme.

Derfor vil vi hos Alfabeto gerne tilbyde et gratis blogindlæg, så du kan se, hvor nemt det kan være at få indhold, af høj kvalitet, til gode priser.

Hvad indeholder tilbuddet?

Tilbuddet indeholder et blogindlæg á 500 ord, svarende til en pris på 200-250 kr. (nej, det behøver ikke at koste mere). Den valgte tekstforfatter retter selvfølgelig teksten igennem, og skulle der være justeringer hist og her, siger du det bare. Det er uden beregning.

Hvis du ønsker et længere blogindlæg, betaler du selv differencen (rabatten er på 250 kr.).

Hvad siger vores brugere
om Alfabeto?
  powerbanken logo
  12
  løste opgaver
  Powerbanken
  Salg af powerbanks og tilbehør
  4
  løste opgaver
  Single.dk
  Dating-hjemmeside
  3
  løste opgaver
  Marketers.dk
  Community omhandlende marketing
  6
  løste opgaver
  Hjem.dk
  Alt grej til hjemmet
Er du klar til at få dit gratis blogindlæg?
Klik på knappen herunder og bestil dit blogindlæg