Gratis produktbeskrivelser | Alfabeto
Hvad er Alfabeto?
Forstå hvordan Alfabeto fungerer
Hvorfor?
Vi oplever for mange virksomheder, der bruger for meget tid og for mange penge på tekster af dårlig kvalitet. Det vil vi lave om på. Det er på tide at content-arbejdet kommer tilbage i virksomhedsejerens hænder.
Hvordan?
Der ligger en masse teknologi bag Alfabeto, som gør det muligt for os at fjerne en masse administrativt arbejde, for både tekstforfattere og virksomheder. Det fører til effektivt arbejde og bedre priser.
Hvad?
Alfabeto er en onlineplatform, hvor virksomheder og tekstforfattere mødes. Som virksomhed lægger du din opgave i udbud hvorefter relevante tekstforfattere vil byde ind. Alfabeto tager sig af alt det kedelige.
Hvorfor gratis produktbeskrivelser?

Med nye webshops, der hele tiden dukker op, bliver konkurrencen hårdere, hvilket stiller større krav til din webshop. Især hvad angår produktbeskrivelser, for folk ved, at finder de ikke din webshop troværdig, så kan de altid finde en anden. Udfordringen er, at det ikke er nemt at skrive gode produktbeskrivelser, hvorfor vi gerne vil vise at Alfabeto er løsningen for dig, der bøvler med produktbeskrivelser.

Vi vil derfor gerne tilbyde dig at få skrevet 2 gratis produktbeskrivelser, så du kan blive klogere på hvordan Alfabeto kan hjælpe dig.

Hvad indeholder tilbuddet?

Tilbuddet indeholder 2 gratis produktbeskrivelser (á hver ca. 200-250 ord). Produktbeskrivelserne bliver selvfølgelig rettet til og skulle det være nødvendigt med justeringer hist og her, er det også inkluderet.

Hvis du ønsker mere end 2 produktbeskrivelser, kan du sagtens bestille det, dog betaler du differencen selv (gavekortet er på 250 kr.).

Hvad siger vores brugere
om Alfabeto?
  Powerbanken logo
  12
  løste opgaver
  Powerbanken
  Salg af powerbanks og tilbehør
  Hjem.dk
  6
  løste opgaver
  Hjem.dk
  Alt grej til hjemmet
  3
  løste opgaver
  Marketers.dk
  Community omhandlende marketing
  4
  løste opgaver
  Single.dk
  Dating-hjemmeside
Er du klar til at få dine produktbeskrivelser?
Klik på knappen herunder og bestil dine produktbeskrivelser