På denne side vil vi gennemgå, hvordan vores platform fungerer. Du vil finde ud af, at det er supersimpelt - god fornøjelse.

Opret din opgave

Det første du skal gøre, er at oprette din opgave, så du kan modtage tilbud fra tekstforfatterne.

Det tager 1 minut at oprette den, og når det er gjort, kan du blot læne dig tilbage og vente på, at tekstforfatterne kommer til dig..

Bestem selv hvem du vil arbejde med

Hos Alfabeto vælger du selv, hvem du gerne vil arbejde med, og dermed modtage tekster fra. Det er en stor frihed, fordi det betyder, at du selv kan vælge den tekstforfatter der bedst matcher dig og din virksomhed.

Du har mulighed for at besøge tekstforfatteres profil, læse om dem, se hvad andre mener om deres arbejde og hvis du vil, kan du kontakte dem via platformen, for at få et kendskab til dem, inden arbejdet påbegyndes.

Lad de rette tekstforfattere komme til dig

Når du har oprettet en opgave, skal du blot læne dig tilbage og vente på, at tekstforfattere begynder at byde ind. Du er altså fri for at trawle diverse fora og internetsider igennem for at finde en tekstforfatter, derefter kontakte vedkommende, måske ikke modtage svar og til slut lede videre igen.

Hos Alfabeto kommer tekstforfatteren til dig. Det betyder, at du kan arbejde videre med det, du er god til, imens den rette tekstforfatter giver din opgave et bud.

Se hvad andre mener om tekstforfatteren

Som bruger på Platformen har du mulighed for at se, hvad andre har givet af feedback til tekstforfattere, der har budt ind på din opgave.

Ved at gøre brug af feedback-systemet undgår du at modtage en tekst, du ikke er tilfreds med.

Lær vedkommende at kende inden arbejdet påbegyndes

Det gør en forskel at man kender hinanden. Ligesom man ikke ansætter en person før man har mødt vedkommende, er det rart at have et personligt indtryk af tekstforfatteren. En kort samtale kan give personlig tillid til både tekstforfatteren, til arbejdsprocessen og til at ens forventninger bliver indfriet.

Vi oplever at vores kunder ofte vender tilbage til den samme tekstforfatter, netop fordi de har tillid til at han eller hun kan levere den tekst der passer bedst til kunden - og den tiltro er guld værd.

Betal via platformen

Når du accepterer et bud fra en tekstforfatter, vil en faktura blive oprettet. Denne faktura finder du under menupunktet ‘Fakturaer’. Du kan betale fakturaen via platformen ved at klikke på ‘Se faktura’ i oversigten.

Vælger du at tanke din Wallet op, vil en faktura hertil også blive oprettet. Den kan du også betale via platformen.

Alt samlet ét sted

Den store fordel ved platformen er, at den holder styr på tingene for dig. Det betyder bl.a. at fakturaer automatisk bliver genereret ved accept af bud og at du har mulighed for at downloade allerede færdige tekster.

Med andre ord, så sørger platformen for at ordne de ting, som tager tid, og som ikke har en synlig værdi for dig - befriende, ikke?

Er du klar til at komme i gang?

For at komme i gang med at oprette din første opgave, skal du blot klikke på nedenstående knap. Det er helt gratis!