Tekstforfatter - Skab resultater med gode tekster | Alfabeto
Dette får du med Alfabeto:
  • Nemt overblik over alle skribenter
  • Manuel screening af skribenter
  • Sortering med rating
  • Skribenter med relevant uddannelse
  • Automatisk håndtering af administrativt arbejde
  • Nem og simpel betaling én gang ugentligt
Mere om at finde den rette freelance tekstforfatter

Sådan finder du en tekstforfatter

Der er mange måder at finde en billig tekstforfatter på. Det handler nærmere om, hvordan du finder den rette, for det er ikke altid ligetil. I dette blogindlæg kommer vi ind på en række tips, der gerne skulle hjælpe dig på vej mod den rette tekstforfatter for dig og din virksomhed.
Læs mere

At outsource tekstarbejde

At outsource tekstarbejde kan være en længerevarende proces, fordi man ikke kan sætte facit under resultatet, og af den grund kan det sagtens være tilfældet at resultatet af arbejdet først er til se længere fremme. Det kan virke frustrerende, hvis man har med et dyrt bureau at gøre. Lad os guide dig til hvordan du får maksimalt ud af din freelance tekstforfatter.
Læs mere

Den billige tekstforfatter

Er en billig tekstforfatter nødvendigvis dårlig? Nej. Det afhænger af, hvad du skal have skrevet. Det giver derfor heller ikke mening altid at benytte den samme tekstforfatter, da folk ved noget om forskellige ting, og til tider vil den billige tekstforfatter være den bedste, simpelthen fordi vedkommende ved mere om det givne emne.
Læs mere

Hvorfor bruge en tekstforfatter?

Man kan ikke være god til alt. Det er vigtigt at erkende, når man driver en virksomhed. Derfor skal man være klog på, hvad der er ens tid værd, og hvad man skal lade andre ordne. På den måde opnår man bedre resultater, målt på både tid og penge. At skrive tekster er en svær øvelse, fordi man skal vide, hvad andre gerne vil høre og ikke hvad man selv mener. Men hvordan sætter man sig ind i andres sted?
Læs mere

Kom i gang med Alfabeto
Det er supernemt at få gode tekster. Se bare her:

Det er nemt og intuitivt at oprette en opgave med vores step-by-step oprettelsesflow.

Få et overblik over alle tekstforfattere tilknyttet Alfabeto, besøg deres profiler, invitér dem til opgaver eller send dem en besked.

Har du brug for flere tekster over en periode? Så benyt dig af muligheden for timebetaling, hvor du løbende kan give tekstforfatteren opgaver og følge med i tidsforbruget.

Har du brug for at stille et spørgsmål til tekstforfatteren? Så skriv en besked vis Besked-systemet. Et godt samarbejde starter med god forventningsafstemning.

Oprettelse af opgave
Find billige tekstforfattere
Opgaver med timepris
Kommunikér med skribenterne
Er du klar til at komme i gang?
Skab glimrende resultater
med glimrende indhold.
Opret bruger