Skal du være med?

Sammen gør kunder og tekstforfattere Alfabeto’s Platform til et godt sted at være

Vores kunder

Udtalelser

Alfabeto er en af vores tætteste samarbejdspartnere, der er med til at give os en tryghed omkring alt tekstarbejde på vores hjemmeside. Det har frigjort en masse interne (trælse) arbejdstimer som vi nu kan bruge på bedre vis.

Jacob Oppenheim

CEO Powerbanken ApS

Alfabeto har hjulpet Ultrafilter ApS med en række oversættelser fra Engelsk til Dansk. Arbejdet er udført helt perfekt med god kommunikation og sprogligt uden fejl - de får mine varmeste anbefalinger.

Per Johnsen

CEO Ultrafilter ApS

Vi har valgt at bruge Alfabeto.dk's platform til at kvalitetssikre alt fra pressemeddelelser, korrektur og hjemmeside. På den måde får vi markedets bedste pris, og vi kan holde fokus på det vi selv er bedst til.

Kristian Eriksen

Direktør Sælgminbil.nu

Super kompetent. Højt serviceniveau – både når det gælder mindre og store opgaver. Man føler sig i trygge hænder. Kan absolut anbefale Alfabeto

Clara Zangenberg

Ejer ZangenbergDesign.dk

Hurtig og høj kvalitet. Teksterne som Martin skrev, var super gode. Alfabeto får mine varmeste anbefalinger og jeg vender retur, når jeg får brug for hjælp igen.

Kateryna Litvin

Ejer XL-Balloner.dk

Hurtige og kompetente mennesker. Virkelig behagelige og skrive/snakke med. Bedste anbefalinger herfra.

Jimmy Lenskjold

Ejer Malerfirmaet Lenskjold

Platformen gør det super nemt at få kontakt til kompetente tekstforfattere. Alt ordnes på platformen: Opgave oprettes, tilbud, accept, aflevering, betaling. Pris og udbud er helt iorden. Alfabeto er helt klart noget vi vil bruge fremadrettet.

Jakob Toft-Jensen

Partner Hjem.dk ApS

Nu har jeg også testet Alfabeto og må indrømme, at kvaliteten af de tekster jeg fik, var super (prisen var også fair). Personligt synes jeg, at netop Upwork er FOR besværligt at bruge. Så enkeltheden af Alfabeto er kun et plus.

Mikael Rieck

Stifter af Marketers.dk

Dating handler om følelser, og med Alfabeto’s platform har vi altid lynhurtig adgang til tekstforfattere der formår at få disse følelser kommunikeret på skrift. Jeg anbefaler Alfabeto til alle der har brug for hurtig og god tekst til en skarp pris.

Jonas Cronfeld

Medejer, Single.dk

Efter ens opgave er slået op, kommer der hurtigt en del bud med kvalificerede skribenter. Jeg havde en kollektion af ure jeg manglede produktbeskrivelser til. Arbejdet blev færdiggjort på under en time.

Morten Karlsen Glensholm

Ejer, KARLSOM

Er du klar til at komme i gang?

For at komme i gang med at oprette din første opgave, skal du blot klikke på nedenstående knap. Det er helt gratis!