Webshop tekster - Øg din omsætning igennem godt indhold | Alfabeto
4 tegn på, at du vil få gavn af bedre tekster
1.
Dine tekster taler til et for bredt publikum
Problemet med at henvende sig til alle, er at man ikke bliver noget for nogen. Hvis dine besøgende ikke føler at produkterne er for dem, så køber de ikke. De ønsker en relation til produktet. Denne relation skabes igennem content-arbejde, som udarbejdes ud fra en personabeskrivelse.

En persona hjælper ikke blot i marketing-sammenhæng, men gør alle klogere på hvilken type virksomhed/person, der skal fokuseres på for at skabe salg. Ligeledes giver den content-arbejdet værdi, fordi der nu kommunikeres til den rette målgruppe på den rette måde.
2.
Kunder browser din webshop, men lægger ikke noget i kurven
Èt er at have en webshop, noget andet er at få trafik ind, som er købeklar. Her handler det om at have content af høj kvalitet, der kommunikerer til potentielle købere på den rigtige måde. Det handler om at have styr på sin porsonas købsrejse, så du ved hvornår der skal kommunikeres hvad.

En dygtig tekstforfatter kan ikke bare hjælpe dig med at skrive indholdet, men også gøre dig klogere på, hvem af dine besøgende, du skal kommunikere til.
3.
Du sælger ikke nok på webshoppen
For mange webshopejere misser muligheden for en god produktbeskrivelse, fordi man har tendens til at skrive for meget om det, som køberen godt ved, eksempelvis at "t-shirten er af bedste kvalitet".

Produktbilleder viser kun toppen af isbjerget. Som potentiel køber på en webshop, er man ofte interesseret i mere end blot farve og størrelse. Man ønsker også at vide hvilket materiale, der er tale om, specifikationer, oprindelsesland, m.v. Alle disse ting er med til at skabe trust og villighed hos den potentielle køber. Det øger lysten til at købe.
4.
Du får ikke mersalg ud af dine eksisterende kunder
Uden tekst er der ikke noget mersalg. Det er de færreste, der af sig selv vender retur for at købe igen. Især, hvis der er tale om et produkt, man ikke bruger fra dag-til-dag. Så hvis du ønsker at skabe mersalg fra dine kunder, skal du opsætte mailflows med relevant content, der appellerer til deres behov og lyst.

Det handler om din personas købsrejse og at ramme vedkommende på det rigtige tidspunkt med det rigtige indhold. En disciplin, der er udfordrende, men effektiv i salgsøjemed.
Nogle af vores tekstforfattere
Kom i gang med Alfabeto
Det er supernemt at få gode tekster. Se bare her:

Det er nemt og intuitivt at oprette en opgave med vores step-by-step oprettelsesflow.

Få et overblik over alle tekstforfattere tilknyttet Alfabeto, besøg deres profiler, invitér dem til opgaver eller send dem en besked.

Har du brug for flere tekster over en periode? Så benyt dig af muligheden for timebetaling, hvor du løbende kan give tekstforfatteren opgaver og følge med i tidsforbruget.

Har du brug for at stille et spørgsmål til tekstforfatteren? Så skriv en besked vis Besked-systemet. Et godt samarbejde starter med god forventningsafstemning.

Oprettelse af opgave
Find tekstforfattere
Opgaver med timepris
Kommunikér med skribenterne